<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 79

3951. Which actor appeared in drag in two Marlene Dietrich films

Answer: John Wayne

3952. Alfred Hitchcock's daughter appeared in Psycho - name her

Answer: Patricia Hitchcock

3953. Who wrote the book Gremlins in 1943 - later filmed

Answer: Roald Dahl

3954. In France what is Framboise

Answer: Raspberry

3955. Name was the first city to mint its own gold coins in 1252

Answer: Florence - florin

3956. What state was founded by Mohammed Ali Jinnah

Answer: Pakistan

3957. What is the penalty for drunk driving in Sumatra

Answer: Loss of a hand

3958. 7% of Irelands annual barley crop is used for what

Answer: Making Guinness

3959. What are Strength, Chariot and Hermit

Answer: Tarot Cards

3960. What organisation recently banned in Russia as paramilitary

Answer: Salvation Army

3961. What are Luster, Moreen, Mungo and Nankeen types of

Answer: Material or fabric

3962. Approximately 3 million women in the USA have what

Answer: Tattoos

3963. What vegetable gets its name from old French / Latin for milk

Answer: Lettuce

3964. What are salopettes

Answer: Snow proof Dungaree trousers

3965. By law in Boston what is banned from the back seat of a car

Answer: Gorillas

3966. Where did you see Fancy, Spook and Choo-Choo

Answer: In Top Cat

3967. In 1965 who became country music's first millionairess

Answer: Loretta Lynn

3968. Which tree is sacred to Apollo (Daphne changed into one)

Answer: Laurel

3969. Tia Maria - Vodka and Coke make what cocktail

Answer: Black Russian

3970. What comes in types Rock Ball Greentree Indian Reticulated

Answer: Pythons

3971. Who wrote Gone with the Wind

Answer: Margaret Mitchell

3972. What was Robin Williams paid for Disney's Aladdin in 1982

Answer: Scale $485 day + Picasso Painting

3973. What happened to Catherine Eddowes on 30th September 1888

Answer: Met Jack the Ripper

3974. Who wrote the three act opera The Rakes Progress

Answer: Igor Stravinsky

3975. Who founded Methodism in 1738

Answer: John Wesley

3976. In Australian slang what kind if food is a mystery bag

Answer: Sausage

3977. What was Heindrich Himler's job before lead Gestapo in WW2

Answer: Chicken Farmer

3978. What job involves walking an average 60 miles in a 5 day week

Answer: Waiter

3979. What was Ghengis Khans first job

Answer: Goatherd

3980. What word is derived from the Arabic mawsim meaning season

Answer: Monsoon

3981. What was the world’s first high level programming language 1957

Answer: IBM FORTRAN

3982. What author criticised evangelism in his novel Elmer Gantry

Answer: Sinclair Lewis

3983. What is Erse

Answer: Irish Gaelic language

3984. 9% of divorced people say they still do what

Answer: Have sex together

3985. Who rode a horse called Lamri

Answer: King Arthur

3986. Tempera uses water and what to paint with

Answer: Egg Yoke

3987. Venus is the only planet that does what

Answer: Rotates Clockwise

3988. On what date Greek Russian orthodox churches celebrate Xmas

Answer: January 6th

3989. Which country is named after its highest point

Answer: Kenya

3990. Name Donald Ducks father

Answer: Quackemore

3991. Antanananarivo is the capitol of where

Answer: day 25 April Madagascar

3992. Which countries leader was an extra in Hollywood

Answer: Fidel Castro

3993. What city used to be known as Bytown

Answer: Ottawa

3994. What links Scorpion Seawolf and Thresher

Answer: Lost US nuclear reactors at sea

3995. Citrus Grandis is the Latin name of which fruit

Answer: Grapefruit

3996. White creame de menthe and brandy make what cocktail

Answer: Stinger

3997. What 1945 film won best picture, actor, director Oscars

Answer: The Lost Weekend

3998. Between 1956 and 1960 which song made top 40 seven times

Answer: Mack the Knife Bobby Darin best
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use | Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions