<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 167

8351. The largest network in the world is called the ----------

Answer: Internet

8352. Which of these facilities is provided by an operating system ?

Answer: Use Interface

8353. FTP means

Answer: File Transfer Protocol

8354. The last step of a word processed document may be to the document after saving it.

Answer: print

8355. Telephone lines uses -------cables

Answer: Twisted

8356. A CD is an example of a(n)

Answer: Optical Disc

8357. _____ is the ability of the operating system to run more than one application at a time  

Answer: Multitasking

8358. A --------- on a disk is the one of the many circular ring shaped areas where data is written magnetically

Answer: Track

8359. Gigahertz is a measure of the computer’s clock speed and is a measure of of clock cycles per second.

Answer: billions
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions