<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 159

7951. RAM is sometimes referred to as ------

Answer: Primary Storage

7952. The physical layout of wires and devices that connect the network's nodes is called the network's ____.

Answer: Topology

7953. A bank teller or a travel agent most likely will use a(n) , which is a combination of keyboard and monitor with little, if any, local power.

Answer: terminal

7954. Every computer must have an --------------

Answer: Operating System

7955. _____ include mailing lists, news groups and chat groups

Answer: Discussion Groups

7956. The number of bits a CPU can process simultaneously is the CPU’s .

Answer: word size

7957. A(n) printer produces high quality text and graphics, but is relatively expensive.

Answer: laser

7958. In order for a computer to understand a program, it must be converted into machine language by a(n) -----

Answer: Language Translator

7959. What does the abbreviation "WWW" in Internet stand for ?

Answer: World Wide Web

7960. is a type of erasable memory chip that is low-energy, quiet, and portable.

Answer: Flash memory

7961. ______ is background" software that helps the computer manage it's own internal resources

Answer: System Software

7962. ____ are used to store data and programs

Answer: File

7963. ROM stands for

Answer: Graphical User Interface

7964. A(n) a _____ network, all devices are connected to a device called a hub and communicate through it

Answer: Star

7965. MFP stands for .

Answer: multifunction printer
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions