<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 156

7801. In 1996 what was the most common use for a computer 46%

Answer: Bookkeeping invoicing WP 45%

7802. Who named a city after his horse Bucephalus

Answer: Alexander the Great

7803. What does the word Desert (from Latin desertus) translate as

Answer: Abandoned

7804. In the pasa doble what is the female dancer supposed to be

Answer: A bullfighters cloak

7805. What did Sir Humphry Davy say was his best discovery

Answer: His student Michael Faraday

7806. What was the Soviet Vostok 3 space flight the first to do

Answer: Send back TV pictures

7807. If a dish is served Florentine what will it contain

Answer: Spinach

7808. Which country has the smallest birth rate

Answer: Vatican City

7809. Hemmingway's Old Man and the Sea is set in which country

Answer: racehorses name Cuba

7810. What sport still requires competitors to wear formal clothing

Answer: Snooker or Billiards

7811. Tsar Paul I decreed death by flogging to anyone mentioned what

Answer: His Baldness

7812. What golden yellow gem sounds like a fruit related to lemons

Answer: Citrine

7813. What is a brickfielder

Answer: Hot SE Aussie wind

7814. Atlanta burned in Gone With the Wind was what old film set

Answer: King Kong it needed clearing

7815. Saint Andrew is the Patron Saint of Scotland and where else

Answer: Russia

7816. Bourbon Miss restaurant by law what must be served with water

Answer: One Small onion per glass

7817. Whose horse was called Traveller

Answer: Robert E Lee

7818. A female fox is a vixen what is the male fox called

Answer: Dog

7819. Leslie Hornby became more famous as who

Answer: Twiggy

7820. Which Hollywood star has made the cover of Life most times

Answer: Elizabeth Taylor (11)

7821. Heinrich the lion founded what city

Answer: Munich

7822. US school buses are Chrome Yellow but they used to be what

Answer: Omaha Orange

7823. Alces Alces is the Latin name for what animal

Answer: Moose

7824. What do dieters say is the most difficult food to give up

Answer: Cheese

7825. What colour is the most popular eye shadow of all time

Answer: Max Factor's Powder Blue

7826. In Oxford university what can you not take into the library by rule

Answer: Sheep

7827. Which Saint is associated with an eagle in religious art

Answer: Saint John

7828. In which cop show did Petrie and Isbecki appear

Answer: Cagney and Lacey

7829. Who was nicknamed The Admiral of the Mosquitoes

Answer: Christopher Columbus

7830. In 1949 what was introduced to cars for the first time

Answer: The Ignition key

7831. What well known Russian author was also a doctor

Answer: Anton Chekov

7832. Review This show suspends all belief it will never work what ?

Answer: Original Star Trek

7833. What is the National Bird of India

Answer: Peacock

7834. In the Winnie the Pooh books what name is over Poohs door

Answer: Mr Sanders

7835. Where would you find an Orcadian

Answer: Orkney Islands

7836. What nationality was Cleopatra

Answer: Greek

7837. What Bond thing did Roger Moore not do in 7 films

Answer: Drink Martinis - and smoke

7838. What word come from the Latin phrase "to be ashamed of"

Answer: Pudenda

7839. Philip Glass wrote an opera about which famous person

Answer: Albert Einstein
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions