<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 135

6751. Percy LeBaron Spencer invented what in 1945 in USA

Answer: Microwave Oven

6752. What city has Kogoshima as its airport

Answer: Tokyo

6753. Prophesied the Chalus the Greek - Die on day - did of what

Answer: Laughing cos he was not dead

6754. What Sanskrit word means great king

Answer: Maharaja

6755. Colgate (the toothpaste) translates to what in Spanish

Answer: Go hang yourself

6756. What lives in a holt

Answer: An Otter

6757. Who is the Roman Goddess of invention and wisdom

Answer: Minerva

6758. Name actor called The voice of Canada - had 1964 hit Ringo

Answer: Lorne Green

6759. Which bird is the symbol of the Royal Society Protection Birds

Answer: Avocet

6760. What does a potometer measure

Answer: Water intake

6761. And what's the top annoyance among wives

Answer: Untidiness

6762. Who is buried in a chapel near lake Stroganoff in Romania

Answer: Count Dracula

6763. If you had distrix what condition would you have

Answer: Hair - split ends

6764. Annuit Coeptis - Novis ordo seclorum - mottos on what item

Answer: Reverse Great Seal USA

6765. Australians call someone from where a croweater

Answer: South Australia

6766. You are a saucy boy comes from what Shakespeare play

Answer: Romeo and Juliet

6767. What language speakers were shot Russia and Germany 1930s

Answer: Esperanto

6768. Why did the state of Indiana ban Robin Hood in 1953

Answer: Communist - rob rich

6769. If you were crapulous what would you be

Answer: Drunk

6770. Beatles were 1st UK group on Ed Sullivan who was second

Answer: The Searchers

6771. In the middle of the land is the literal translation of where

Answer: Mediterranean sea

6772. In Disney's Fantasia what is the Sorcerers name

Answer: Yensid - Disney reversed

6773. In what play do we follow Aaron a Moor beloved of Tamora

Answer: Titus Andronicus

6774. Where are the Canarie Islands situated

Answer: Atlantic Ocean

6775. Proverbially it was a bold man who first ate what

Answer: An Oyster

6776. A young what is called a blinker

Answer: Mackerel

6777. In Quitman Georgia its illegal for a chicken to do what

Answer: Cross the Road

6778. Name Clint Eastwoods first film made in 1955

Answer: Francis in the Navy (1955)

6779. In New Jersey it is illegal to frown at who

Answer: Police Officers

6780. In the Solar system there are 2 Mount Olympus's Greece and where

Answer: Mars

6781. In ancient Japan what was used to clean teeth

Answer: Stale Urine

6782. What kind of material is guipure

Answer: Lace

6783. Who composed the opera Billy Budd in 1951 (both names)

Answer: Benjamin Britain

6784. What was the name of John Glens first orbiting craft

Answer: Friendship 7

6785. What links Paul and Ringo in the Beatles

Answer: Left Handed

6786. What was the first movie to have a sequel - 1933

Answer: King Kong - Son of Kong

6787. Name the Duke of Wellingtons horse at Waterloo

Answer: Copenhagen

6788. Who would take silk as part of their job

Answer: Barrister

6789. 49% of Americans go out to dinner on what day

Answer: Their Birthday

6790. Ancel Keys developed which US soldiers item

Answer: K rations

6791. Which comic character was dynamited to death in issue 428

Answer: Robin
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use | Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions