<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 126

6301. What ingredient must French ice cream contain by law

Answer: Eggs

6302. What term was coined July 17th 1942 issue of Yank magazine

Answer: G I Joe

6303. What does the girls name Donna mean

Answer: Lady - From Latin

6304. Jacque Cousteau's ship Calypso used to be what before he got it

Answer: Minesweeper

6305. In Shakespeare who is Romeos love - before Juliet

Answer: Rosaline

6306. The King Cobra is the only snake that does what

Answer: Builds a Nest

6307. What fashion designers symbol is a swan

Answer: Gloria Vanderbilt

6308. In what series of stories did Inspector Lestrade appear

Answer: Sherlock Holmes

6309. In the USA the government says its a crime to give false what

Answer: Weather Reports

6310. Who first said "Publish and be Damned"

Answer: Wellington re Harriot Wilson mistress

6311. Where would you find a coiffe or muselet

Answer: Bottle wire cork hold

6312. What is the only word in English that ends in mt

Answer: Dreamt

6313. How many spices are mixed in allspice

Answer: None it’s single spice

6314. What is the capitol of Ghana

Answer: Accra

6315. What would you do with a celesta

Answer: Play it - percussion instrument

6316. What does a gozzard have or own

Answer: Geese

6317. Which group were derided as The poor mans Rolling Stones

Answer: Aerosmith

6318. In the Vietnam war what was the signal US to evacuate Saigon

Answer: Bing Crosby White Xmas on Radio

6319. Led Deighton trilogy Game Set Match What 3 Capitals

Answer: Berlin MexicoLondon

6320. What are truffles - highly prized as food

Answer: Fungi

6321. Who was the first UK solo artist to have a US number 1 hit

Answer: Acker Bilk Stranger on the Shore

6322. What flavours cavatappi al nero pasta

Answer: Squid Ink

6323. Pat Sullivan created which cartoon character

Answer: Felix the cat

6324. What's the US equivalent to the Department of Health in the UK

Answer: Surgeon General

6325. The Spinet is another name for what old musical instrument

Answer: The Virginal

6326. Which part of the human body contains the most gold

Answer: Toenails

6327. Old Lyme Connecticut has a museum dedicated to what

Answer: Nuts

6328. The guillotine was invented for chopping off what

Answer: Hands

6329. AG Bell opened school in Boston in 1872 for Teachers of what

Answer: The Deaf

6330. Before 1883 who were called kranks

Answer: Baseball fans - fan invented then

6331. Who is the most filmed author

Answer: Shakespeare over 300

6332. What's the difference between sleeping gorillas and men

Answer: Gorillas don’t snore

6333. What is a leprechaun's usual job

Answer: Cobbler or shoemaker

6334. From the Earth to the sun is one AU what does AU stand for

Answer: Astronomical Unit

6335. Who was offered the presidency of Israel in 1952 (turned down)

Answer: Albert Einstein

6336. The worlds first was 69.5 feet long and took a year to make ?

Answer: Oil Well

6337. What song was The Pittsburgh Pirates anthem

Answer: We are Family -Sister Sledge
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions