<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 122

6101. SOS the distress message stands for what

Answer: Nothing - NOT save our souls

6102. In heraldry a lybbard is a lion panther cross symbolising what

Answer: Wildness

6103. In a church who would use the chancel

Answer: Choir they sit there

6104. If a doctor said you had claudication what have you got

Answer: A limp or lameness

6105. Which country has the worlds biggest (on land) National Park

Answer: Canada - Wood Buffalo 17300s ml

6106. Which country are the current Olympic Rugby Champions 1924

Answer: USA

6107. The Bald Eagle is Americas bird - What is Britain's

Answer: Robin

6108. 60% of women experience what

Answer: Menstrual Cramps

6109. 56% of men have had sex where

Answer: At Work

6110. Name the country that starts with A but does not end with A

Answer: Afghanistan

6111. Frederick Austerlitz became famous as who

Answer: Fred Astair

6112. Prosopography is the study of what

Answer: Careers

6113. What is a male camel called

Answer: Bull

6114. If you had aprosexia what would be impaired or reduced

Answer: Ability to study

6115. In what US state is the town of Maggie's Nipples

Answer: Wyoming

6116. Who directed Spartacus and Lolita

Answer: Stanley Kubrick

6117. Hans Lippershey made the worlds first practical what

Answer: Microscope

6118. What is the largest species of flatfish

Answer: Halibut

6119. Which materials name comes from the French for rag

Answer: Chiffon

6120. What film won the 1943 Oscar as best film

Answer: Casablanca

6121. What writer lived at hilltop near Hawkshead now museum to her

Answer: Beartrix Potter

6122. After English what's the most widely used language on the net

Answer: German

6123. In Portugal if you bought sem chumbo what is it

Answer: Unleaded Petrol

6124. In China its 19 grams but in Denmark 42 grams average what

Answer: Weight of mans testicles

6125. Danes Overst Senap Spanish Marques de Marina what in UK

Answer: Colonel Mustard Cluedo

6126. Name the first British actress to appear on a British stamp 1985

Answer: Vivien Leigh

6127. In the Winnie the Pooh stories what is Kanga’s baby called

Answer: Roo

6128. Annika Hansen is which characters name in Star Trek Voyager

Answer: Seven of Nine

6129. In which city is the worlds oldest tennis court from 1496

Answer: Paris

6130. And what does she charge

Answer: Five cents

6131. George Hoy-Booth became famous as who

Answer: George Formby

6132. What philosopher stated "Hell is other people"

Answer: Jean Paul Sarte

6133. Who was Ben Casey's boss

Answer: Dr Zorba

6134. Whose cat was sold for $153000 in an Arizona auction

Answer: Adolf Hitler's

6135. What was the name of the high school in the movie Grease

Answer: Rydell

6136. In superstition if you marry on Saturday you will have what

Answer: No luck at all

6137. Who wrote Les Miserable

Answer: Victor Hugo

6138. Capitol city - Cathedrale Notra-Dame - statue Marron Inconnu

Answer: Port au Prince Haiti

6139. In Rosemead California its illegal to eat what with a fork in public

Answer: Ice Cream

6140. The Bahunia a five petal wild orchid is the symbol of where

Answer: Hong Kong

6141. What was the first country to guarantee freedom of worship

Answer: Transylvania

6142. What word for a cigar type is also Italian for a small loaf

Answer: Panatela
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions