<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 118

5901. In Switzerland what device is illegal on Sundays

Answer: Lawnmower

5902. Hrvataska is what the natives call what country

Answer: Croatia

5903. If you suffered from tantartism what would you be doing

Answer: Dancing Mania

5904. Who wrote the novel The French Lieutenants Woman

Answer: John Fowles

5905. Until computers replaced it who would use a Bloggoscope

Answer: OS Map Makers from Aerial photos

5906. Men must toss what at least 3 times during Olneys Great Race

Answer: A Pancake

5907. Name surveyors symbol that looks like a broad arrow with a bar

Answer: Benchmark

5908. What fish can hold objects in its tail

Answer: Sea Horse

5909. What city was chosen but refused the 1976 Winter Olympics

Answer: Denver

5910. The locals call it Metohkangmi what do we call it

Answer: Abominable Snowman or Yeti

5911. Who is Oscar, Zoroaster, Phadrig, Isaac, Norman,Henkle, Emmanual, Ambrose Diggs

Answer: Wizard of Oz

5912. Who was the father of Alexander the Great

Answer: Philip II of Macedon

5913. In Britain pool and snooker players call it side - what USA name

Answer: English

5914. What is the name of Snoopy's sister

Answer: Belle

5915. What creatures sex act lasts exactly two seconds

Answer: Mosquito

5916. The worlds first what opened in Brighton England in 1897

Answer: Petrol (gas) station

5917. Who would use a mashie niblick

Answer: Golfer

5918. What is the biggest tourist attraction in Zambia

Answer: Victoria falls

5919. Amuhea Princess of Medes was the wife of who

Answer: Nebuchadnezzars

5920. Who wrote The Witches of Eastwick

Answer: John Updike

5921. The Cassegranian, Gregorian and Schmidt are types of what

Answer: Telescopes

5922. Which countries men use the most deodorant

Answer: Japan

5923. Whose motto is " Nation shall speak peace unto Nation "

Answer: BBC

5924. The flower convallaria is better known as what

Answer: Lily of the Valley

5925. What is the extinct animal Megantheron better known as

Answer: Sabre Toothed Tiger

5926. Diane Leather was the first woman to do what

Answer: Sub 5 minute mile

5927. In what US city do they watch the most TV evangelists per cap

Answer: Washington DC

5928. Public Speaking is the most common fear what's the second

Answer: Heights

5929. What book was banned in Ireland in 1932

Answer: Brave New World -Aldus Huxley

5930. The first cartoon character on the Beano was Eggo what was he

Answer: Ostrich

5931. Dragoon, Antwerp, Poulter, Tumbler, Horseman types of what

Answer: Pigeon

5932. Who live at 742 Evergreen Terrace

Answer: The Simpson's

5933. In Greek mythology Cronos and Rhea were the parents of who

Answer: Zeus

5934. Marduk was the creator of the world to what ancient people

Answer: Babylonians

5935. The Chinese pictogram for trouble also means what

Answer: Two women under same roof

5936. Who first appeared in the cartoon strip Thimble Theatre

Answer: Olive Oyl

5937. On the Munsters what was Lillie's maiden name

Answer: Lilly Dracula

5938. What is the Latin name for the North Star

Answer: Polaris

5939. What is measured with a Snodgrass grathodynamometer

Answer: Strength Shark Bites

5940. What city stands on the river Torens

Answer: Adelaide - Australia
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions