<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 115

5751. In what country did bongo drums originate

Answer: Cuba

5752. What breed of dog bites the most humans

Answer: German Shepherd -Alsatian

5753. What is a virgule

Answer: The / slash

5754. An average American eats 28 what in their lifetime

Answer: Pigs

5755. Operation Chastise during WW2 better known as what

Answer: Dambusters Raid

5756. September should be seventh month by name why is it ninth

Answer: Its 7th year used to start in March

5757. What is a Major Mitchell

Answer: Australian Cockatoo

5758. Colleen McCullough wrote which best selling book

Answer: The Thorn Birds

5759. What creature can be Indian, white or broad lipped

Answer: Rhinoceros

5760. What was Barnaby Jones usual tipple

Answer: Milk

5761. Steve McQueen played Hiltz Great Escape what's first name

Answer: Virgil

5762. Danny Zuko was a main character in what film

Answer: Grease

5763. What are Manhattan, Apollo, Hedwig, Cartman, Guinness

Answer: Linux versions

5764. What is the most critical thing keeping bananas fresh transport

Answer: Temperature not below 13 C 55F

5765. In Japan Trade Unions collect dues from what unusual source

Answer: Robots in factories pay dues

5766. In February 1990 160 million bottles of what were withdrawn

Answer: Perrier - contaminated benzine

5767. What was The Liberty Bell manufactured 1900s Charles Fey

Answer: Fruit Machine

5768. Eva Shain was the first woman to do what

Answer: Judge pro heavy boxing Match

5769. What was the last item shown on British TV before WW2

Answer: Mickey Mouse

5770. Fescue, Foxtail, Ruppia and Quitch are types of what

Answer: Grass

5771. Where would you find racettes

Answer: Lines on wrist in palmistry

5772. Hawaiian Pia Polish Piwo Hungarian Sor - what is it

Answer: Beer

5773. What British author was offered £250000 to write book of ET

Answer: Jeffrey Archer

5774. A phalophilliac has a fetish about what

Answer: Large Penises

5775. What European capital city is NOT on a river

Answer: Madrid

5776. And which one comes second

Answer: Mayonnaise

5777. In old English what is a Bellibone - From French Belle Bonne

Answer: Fair Maiden

5778. What group sang about a Suicide Blonde

Answer: INXS

5779. Collective nouns - An array of what

Answer: Hedgehogs

5780. 2 categories of ballroom dance are used in competition Latin and

Answer: Smooth

5781. Where can you find London bridge today

Answer: USA ( Arizona )

5782. What did George Washington soak his wooden teeth in for taste

Answer: Port

5783. The fable The Hare and the Tortoise - what animal judges race

Answer: The Fox

5784. What creature has seven penises assorted shapes sizes

Answer: Cockroach

5785. Pentagon doublespeak what is combat emplacement evacuator

Answer: A shovel

5786. Whit countries parliament is called The Storting

Answer: Norway

5787. What was Walt Disney's first cartoon character

Answer: Oswald the Rabbit
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions