<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 107

5351. Whose cusine would offer you Leberkas

Answer: German it’s liver

5352. What does a manometer measure

Answer: Gas pressure

5353. EAU international car registration plate which country

Answer: Uganda

5354. Topo in Italian Fare in Turkish what in English

Answer: Mouse

5355. Who wrote the novel Ben Hur

Answer: Lew Wallace

5356. What is the most commonly used condiment in the world

Answer: Mustard

5357. Which song won first Oscar when the category was intro 1934

Answer: The Continental

5358. The Rambunctious and Clever Ones what films name in Taiwan

Answer: Wayne's World

5359. Richard Hannay hero of the 39 steps is which nationality

Answer: Canadian

5360. Collective nouns - A Congregation of what

Answer: Plovers

5361. Baked beans were originally served in what sauce

Answer: Treacle - molasses

5362. In which city is the Kentucky Derby run

Answer: Louisville

5363. In what movie did Richard Drefus make his one line debut

Answer: The Graduate

5364. In traditional pantomime who is the sweetheart of Harlequin

Answer: Columbine

5365. All soldiers of every country do it - do what

Answer: Salute with right hand

5366. Which spirit was once known as kill devil

Answer: Rum

5367. Your eyeballs are 3.5% what

Answer: Salt

5368. In North Africa a mouflon is a wild what

Answer: Sheep

5369. MacDonald farm Sheep Cows Pigs Chicks Ducks Donkeys and what

Answer: Turkeys

5370. What is the official language of Cuba

Answer: Spanish

5371. Name the first car model with transverse engine front wheel drive

Answer: Austin Mini

5372. A Retifist has a fetish about what

Answer: Shoes

5373. Unimak is the largest island in which group

Answer: Aleutians

5374. In Brainard Minnesota every man must do what by law

Answer: Grow a Beard

5375. What does a Erotophobe fear

Answer: Sexual Love

5376. What flavour is framboise liqueur

Answer: Raspberry

5377. What was innovative about Co-op winter warmer ale

Answer: Labelled in Braille

5378. April is the cruellest month - which poet wrote that line

Answer: T S Elliot it refers to income tax

5379. Horse statue - mounted man - on two legs - how man die

Answer: Killed in Battle

5380. What is the main ingredient in Borsch

Answer: Beetroot

5381. Who said sex is a bad thing it rumples the clothes

Answer: Jacqueline Kennedy Onassis

5382. What does a phillumenist collect

Answer: Matchbox labels

5383. What is the name of Superman's Supercat

Answer: Streaky

5384. In song who is the man who made Eastwood such a star

Answer: The fall guy -unknown stuntman

5385. Nostology is the study of what

Answer: Senility

5386. In the Little Mermaid fairy tale what happens to her

Answer: She Dies

5387. Douglas Adams said what is the best spacecraft propellant

Answer: Bad News - it travels the fastest

5388. What is the correct name for a baby mink

Answer: Kit or Kitten

5389. Who might use ruddle or what is it

Answer: Shepherds dye marking sheep

5390. Which American Indians modern name in Spanish means village

Answer: Pueblo

5391. Brandy, decoy and landscape all come from which language

Answer: Dutch

5392. What is the fastest creature raced for sport

Answer: Pigeon

5393. In what country is the language Fanti spoken

Answer: Ghana

5394. What is the name of Data's cat in Star Trek Next Generation

Answer: Spot
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions