<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 105

5251. Lucius Tarquinius Superbus was the last king of where

Answer: Rome

5252. If you has caries who would you consult

Answer: Dentist - its tooth decay

5253. What did the ancient Romans throw at weddings

Answer: Wheat

5254. Corzetti is what shaped pasta

Answer: Coin shaped

5255. The name of which countries capital means good air

Answer: Argentina - Buenos Aires

5256. Liam Devlin often appears in novels by which author

Answer: Jack Higgins

5257. Ford Prefect came from a star in which constellation

Answer: Orion (Betelgeuse)

5258. On the TV show Frazier what was the dads dogs name

Answer: Eddie

5259. Name two sports where the winner moves backwards

Answer: Rowing - Tug of War

5260. What kills 100000 Americans each year

Answer: Reactions to meds

5261. What sexual practice does a mazophallate enjoy

Answer: Tit Wank

5262. On a prescription what does QOD stand for

Answer: Take every other day

5263. US tennis open held at Flushing Meadows used to be where

Answer: Forest Hills

5264. Les Reed wrote which famous song for a Welsh singer

Answer: Its not Unusual - Tom Jones

5265. Who directed the Halloween series of films

Answer: John Carpenter

5266. What did Ed Peterson invent

Answer: Egg McMuffin

5267. During menstruation the sensitivity of woman's what is reduced

Answer: Middle Finger

5268. You ordered unagi in a Japanese restaurant what would you get

Answer: Eel

5269. Stamps are the most collected thing in the USA what is second

Answer: Dolls

5270. What is the second largest city in Ireland

Answer: Cork

5271. Who said in 1951 - "I married beneath me - All women do"

Answer: Lady Nancy Astor

5272. Which Shakespeare play was originally entitled What You Will

Answer: Twelfth Night

5273. Who was nicknamed Impeesa (no sleep wolf) by Matabele tribe

Answer: Baden Powell

5274. Gin - lemon Juice - Sugar - Soda make what cocktail

Answer: Tom Collins

5275. In the 13 th century European children were baptised with what

Answer: Beer

5276. What is Belleek

Answer: Type of Pottery

5277. Where would you see rope, hoop, ball and ribbon used

Answer: Modern rhythmic gymnastics

5278. What explorer wrote the history of the word in prison in 1600s

Answer: Sir Walter Raleigh

5279. Why did Disney recall his first celluloid Donald Duck toys

Answer: They exploded into flames

5280. Two weeks after hatching what is 3000 times its birth weight

Answer: Monarch Butterfly

5281. In Nicholas Nickleby name the headmaster of Dotheboys Hall

Answer: Wackford Squeers

5282. In golf what name is given to the No 3 wood

Answer: Spoon

5283. Sex shop survey what's most popular flavour eatable knickers

Answer: Cherry

5284. In Burma illegal possession of what item can mean prison

Answer: A Modem

5285. Who owned a cat called Apollinaris

Answer: Mark Twain

5286. Which country has the worlds first greyhound racing track

Answer: USA

5287. The PH scale measures acid or alkali what's PH stand for

Answer: Potential of Hydrogen

5288. What hotel hosted the first Oscar ceremony

Answer: Roosevelt Hotel

5289. The worlds first opened in Los Angles April 2nd 1902 - what

Answer: Motion picture theatre
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions