<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 101

5051. What are the names of the two cats in Disney's Lady + Tramp

Answer: Si and Am

5052. What are the two official languages of Finland

Answer: Finnish and Swedish

5053. What thin net of silk or Rayon named after French place it made

Answer: Tulle

5054. In Globe Arizona it's illegal to play cards in the street with who

Answer: American Indian

5055. Who said "Iv'e never had an accident worth talking about"

Answer: Captain E J Smith of the Titanic

5056. What links the Cassowary Kakapo and the Kagu

Answer: Flightless Birds

5057. Feijoada is the national dish of what country

Answer: Brazil

5058. Knismolagnia is sexual arousal from what

Answer: Tickling

5059. The Althing rules in which country

Answer: Iceland

5060. Who was the Roman Goddess of the land

Answer: Terra

5061. In Britain in 1746 what type of clothing was made illegal

Answer: Highland Dress - kilt plaid etc

5062. Who first noticed that the sun had spots

Answer: Galileo

5063. By Olympic rules what must have 14 feathers

Answer: Independence hall clock Badminton Bird

5064. Alfred Schneider became famous as who

Answer: Lenny Bruce

5065. 43% of Americans regularly do what

Answer: Attend church

5066. What palindromic grass grows at the seashore

Answer: Marram

5067. Who won the Superbowl in 1989

Answer: San Francisco 49 ers

5068. La Celestina was the first one in Spain the first what

Answer: Theatre play

5069. Middle ages Monks denied meat on fast days ate what

Answer: Rabbit Foetuses -Said were eggs

5070. What city has the longest metro system

Answer: London

5071. Broadway 59 music Ordinary Couple, Preludium, Processional

Answer: The Sound of Music

5072. Cultured pearls were first grown in which country

Answer: Japan

5073. Sacred carvings is the literal translation of what word

Answer: Hieroglyphics

5074. What was the first food consumed on the moon in Apollo 11

Answer: Turkey

5075. Which country makes the most films per year

Answer: India

5076. Ariztid Olt was what early name used by a famed actor

Answer: Bela Lugosi

5077. What actor links Von Ryan's Express - Magnificent Seven

Answer: Brad Dexter

5078. In Denver Colorado it is illegal to mistreat who / what

Answer: Rats

5079. Albert Harry Jack and Samuel Eichelbaum known as who

Answer: Warner Brothers

5080. In the animal kingdom what creatures are in the order Chiroptera

Answer: Bats

5081. McDonalds and Burger King put what on their fries

Answer: Sugar to brown colour

5082. Ronald Wycherley became more famous as who

Answer: Billy Fury

5083. Where were the first glass mirrors made in Europe circa 1300

Answer: Venice

5084. Who is Dick Tracey's girlfriend

Answer: Tess Trueheart

5085. In the 1920s Dr Ida Rolf developed Rolfing as what alt therapy

Answer: Deep Massage

5086. Which European city has the tomb of the three wise men

Answer: Cologne

5087. Who's first film (THX1138) flopped in 1971

Answer: George Lucas

5088. What foodwise is a Fieldlane Duck

Answer: Baked Sheep's Head

5089. What was Hitchcock's first film in colour

Answer: Rope

5090. Name the X man who shoots laser beams from his eyes

Answer: Cyclops

5091. Which musical instrument was originally called a busine

Answer: 13th century trumpet

5092. What did archers at the ancient Olympics use as targets

Answer: Tethered Doves

5093. What is a geoduck

Answer: Clam

5094. Pennsylvania was the first colony to legalise what

Answer: Witchcraft

5095. Name the producer of Starsky & Hutch and Beverly Hills 91210

Answer: Aaron Sperling
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions